Wat ouders zeggen

Benieuwd naar de mening van de ouders die bij ons geweest zijn? Je leest ze hier.

Leuke logopediste! Goede uitleg. Neemt mijn kind serieus.

Ze maakte echt verbinding met mijn dochter. Ze legde heel rustig en duidelijk uit. Mijn dochtertje ging er vanaf het eerste moment heel serieus mee om en volgde netjes de stappen. Ik hoefde zo goed als niets voor te doen, echt een top logopediste. Ik was onder de indruk.

Ze is heel geduldig en legt duidelijk uit wat we gaan doen en waarom. Is goed in het contact met mijn kind en neemt ook de ouder serieus. Mijn kind gaat met plezier naar de logopedist en dat komt door het geduld en de positieve benadering!

Esmée is heel betrokken, vriendelijk, behulpzaam. Ze neemt ons serieus en doet echt haar best om mijn dochter goed te kunnen helpen. Mijn dochter mag haar heel graag en wij ook! Ze doet haar werk ontzettend goed! Ze geeft na elke behandeling feedback. We zijn zeer tevreden over haar!

Ze is geweldig! Rustig, vrolijk, enthousiast en kan mijn kind heel goed aanvoelen, peilen en doorzien. Mijn kind is zeer blij, want door de logopedist is hij veel beter geworden in datgene waar hij haperde.

Persoonlijke, professionele, deskundige en sympathieke begeleiding door de logopedist

Ga zo door. Vind het prettig dat er naar het kind gekeken wordt, stemming en de activiteiten die hier op aangepast worden

Ze is makkelijk in de omgang. Neemt de zorgen serieus en neemt de punten mee in de leermomenten/activiteiten met mijn dochter. Speelt goed in op het gedrag van van het kind vertoond.

Beste logopedist die mijn zoon in vele jaren logopedie heeft gehad! Ze legt het heel goed uit hoe hij zijn tong en mond moet gebruiken om de klank juist uit te spreken. Verder sluit ze aan bij zijn belangstelling.

Ze is vriendelijk. Neemt je serieus op als er iets gevraagd wordt. Neemt contact als het moet. Ik kan alles kwijt over mijn kind om haar situatie te verbeteren en ze geeft ook gehoor om het te verbeteren. Ze geeft zich helemaal op.

Een enthousiaste vriendelijke logopedist die elke keer de moeite neemt om door te nemen wat ze gedaan hebben en de voortgang te vertellen.

Sabine is zeer positief, zowel mijn kind als ik voelen ons op ons gemak bij haar. Ze is deskundig en straalt dat ook uit, zowel pedagogisch als professioneel.

Serieus, leuke manier van werken met mijn kind. Vriendelijk, specialistisch!

Top enthousiaste en meelevende logopediste! Altijd netjes met afspraken, voortgang en noem maar op…

Maakt goed contact met mijn zoon, geeft hem ook een beetje tijd om zijn verhaal te doen en kijkt goed wat werkt en aansluit op zijn behoeften.

Ze doet haar werk heel goed, Claudia neemt haar werk serieus.

Lisanne’s enthousiasme, betrokkenheid en persoonlijkheid. Lisanne is grappig en speels en heeft een hele fijne vibe. Tegelijkertijd is ze heel professioneel en denkt mee en fijn bereikbaar. Wij zijn fan! Zowel moeder als kind!

Fijn dat je mijn kind een boost hebt gegeven, zowel qua vaardigheden als zelfvertrouwen en plezier in taal en spelling.

Positieve en leuke omgang met mijn kind, goed bereikbaar, prettige communicatie, vakkundig, goede resultaten behaald.

Design: Math Made